+36 30 691 2342 info@greenmaster.hu

Napelemes rendszerek

1./ Prémium kategóriás napelemes rendszerek tervezése, engedélyeztetése, telepítése.

2./ Carport napelemes járműtöltő pontok telepítése.

Napelemes rendszerek telepítésének menete

  • Helyszíni felmérés. 
  • Tervezés.
  • Áramszolgáltatói ügyintézés, engedélyeztetés.
  • Pályázatírás (szükség- és lehetőség esetén).
  • Szerelés.
  • Szervíz, karbantartás, javítás.

A napelemes rendszerek telepítése előtt rengeteg tényezőt figyelembe kell venni. Az optimális teljesítmény eléréséhez a telepítés kritériumainak döntő többségét nem szabad félvállról vennünk, hiszen a kiépítés után legalább félévszázadig szembesülnünk kell a végeredménnyel. Mulasztásunk „gyümölcse” nem kizárólag a vártnál nagyságrendekkel kevesebb megtermelt áram lesz, de sokkal rosszabb megtérülés is. Éppen ezért a napelemes rendszerek telepítését megelőzően szakembereink a helyszíni felmérés során hangsúlyozzák ügyfeleinknek, hogy nem minden tető alkalmas napelemek felszerelésére! Hiába szeretnénk ilyen értelemben is ökotudatos módon élni mindennapjainkat, a telepítésnek több kizáró oka is létezhet. Ilyen lehet az árnyékolás, a napelemes rendszert tartó tetőszerkezet nem megfelelő statikai állapota, a nem optimális tájolás, esetleg a széttagolt tető. Természetesen utóbbiak fennállása esetén is létezik megoldás, ám általában költségesebb úton.

Az adott épület tetőfelület nagysága, a tető állapota, az épület építésének éve, valamint aktuális statikai állapota alapvetően befolyásolja a napelemes rendszer telepítésének lehetőségeit.

Az egyre szélsőségesebb időjárási viszontagságok miatt, magas szilárdságú, német rögzítő rendszereket használunk.

————————————-

Áraink minden esetben tartalmazzák a napelemeket, az invertert és a tartószerkezetet, továbbá a következőket: szolár vezetékek, csatlakozók, PE földelési anyagok, UV álló szabványos vezetékek, túlfeszültség-védelemmel ellátva, csatlakozási tervdokumentáció, teljes engedélyeztetés, érintésvédelmi tanúsítvány, ad-vesz villanyóra csere koordinálása, minden anyag a helyszínre való szállítása, kivitelezés, beüzemelés és a működtetésre való rövid betanítás. A tűzvédelmi kapcsoló beszerelése nem minden esetben szükséges, ezért az nem képezi részét az áraknak.

Hiszünk a környezettudatos és hosszú távú megoldásokban, ezért csak kiváló minőségű termékeket forgalmazunk.

 

A 0% THM-es, Lakossági Energiahatékonysági Hitelprogram igénylésében cégünk tud segítséget nyújtani.

A hitelprogram lényege, hogy kiválthatja jelenlegi áramszámláját egy erre a célra létrehozott hitelkonstrukcióval. Azt az összeget, amit eddig az áramszolgáltatónak fizetett, havi villanyszámla gyanánt, most már a banknak fizetheti (a bankon keresztül pedig önmagának takaríthatja meg), de úgy hogy a hitel akár már 8 év alatt kifut, és a napelem teljesítmény-garanciája 25 év, vagyis 8 év után megszűnhet a villanyszámlája. Ezen felül pedig nő az ingatlan értéke, és még a környezet számára is kevésbé megterhelő.

Hitelprogram újra indul 2021-ben!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Írjon nekünk, és mi hamarosan válaszolunk! gmastermovie@gmail.com

E-autóparkoló rendszer – Premium Solar Carport

Az alumíniumból készült szerkezet tetejére a legmodernebb, prémium minőségű monoperc napelemeket telepítünk, autónként minimum 2250 Wp mennyiséget tervezve. Ha egy kétállásos parkolóra 6,6 kWp napelem kerül telepítésre, annak éves energia termelése 7590 kWh. A napelemek energiáját inverterbe illetve akkumulátorba vezetjük.

A töltő berendezések lehetnek:

– lassú (2,3-3,5 kW) vagy

– egyenáramú (DC) töltők, ún. villám töltők (40 kW felett) a vevői igények szerint.

Az, hogy autójához milyen teljesítményű töltőt tud használni, alapvetően két tényezőtől függ:

– Autója milyen maximális teljesítménnyel (maximális töltőárammal) tölthető, amit a jármű fedélzeti töltőjének teljesítménye határoz meg.

– Az elektromos hálózat milyen maximális árammal terhelhető a töltés során és ennek megfelelően milyen maximális teljesítményű töltőpontot telepíthet.

Helyszíni felmérés után, ha lehetséges, Önnel egyeztetve a Premium Solar Carport rendszert a legmodernebb, autónként 60 kW gyors töltővel szereljük fel. A villámtöltésnél a töltési idő az akkumulátor méretétől függően lehet 30 perc a töltöttség 80%-ig, vagy egy óra alatt teljesen. Az utolsó 15-20% töltése az akkumulátor kímélése érdekében rendkívül lassú, ezért ilyenkor az autó már nem használja ki a töltő teljesítményét.
Legyen a kocsibeállója egyben áramszolgáltatója is! Töltse gépkocsiját az Ön által termelt árammal, vagy táplálja vissza a háztartásba!

Többfunkciós napelemes megoldás.

3 kocsi állásos megoldás

4 kocsi állásos megoldás

Fontos jellemzők:

– Napelemek elhelyezése a beálló tetején.

– Könnyű és gyors telepítés.

– Rugalmas kivitelezési megoldások.

– Egy, kettő vagy akár több járműhöz.

– Integrált fali töltőegység.

– Kiváló minőségű rendszer, hosszú élettartammal.

– Komplett rendszer verhetetlen áron.

Teremtsen innovatív többletértéket a Premium Solar Carport megoldásainkkal!
Szakembereink segítségével a legmegfelelőbb megoldást választhatja. Stabil szolgáltatásminőséget, megbízhatóságot, tervezhető költségeket garantálunk

Hívjon minket:(+36) 30 691 2342

Írjon nekünk!

Adatkezelési Tájékoztató elfogadása

8380 Hévíz, Széchenyi utca 56.

Horváth Krisztián: + 36 30 691 2342

info@greenmaster.hu, gmastermovie@gmail.com